Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Fragmanın büyüsü

Bizim sinemamızın iki büyük eksiği vardı yıllarca
Birincisi, doğru dürüst final yapamamak, konuyu bir yerlere bağlayamamak...
İkincisi,filmin özünü vitrine çıkartacak fragmana yeterince özen göstermemek...
Son yıllarda her iki konuda da ilerleme kaydettiğimizi söyleyebilirim. Fragmanların artık sadece sinema salonlarıyla sınırlı kalmadığını, internet üzerinden milyonlara ulaştığını fark eden yapımcılarımız, sinema filmi tanıtımlarına da yatırım yapmaya başladılar.
Son zamanlarda izlediğim en başarılı fragmanlardan biri, Özcan Deniz'in hem yapımcısı hem oyuncusu olduğu, başrolünü Fahriye Evcen ile paylaştığı Evim Sensin oldu.
Özcan'ın Ya Sonra?'sını da çok beğenmiştim. Sıcacık bir romantik komediydi ama belli ki bu seferki çok daha derinlikli, çok daha heyecanlı bir aşk hikayesi. İçinde bolca aksiyon ve gerilim de barındırıyor. Yani Özcan bu kez çıtayı daha yükseğe koymuş.
Uzun yıllardır bir filmin fragmanını izleyip de 'Bunu mutlaka görmeliyim' dememiştim. Evim Sensin'i büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum. Bunu sağlayan, fragmana emek verenleri ise gönülden kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA