Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hadise budur!

Geçtiğimiz pazartesi, O Ses Türkiye'de Hadise'nin gecesiydi.
Düelloya sürdüğü tüm yarışmacılar, istisnasız harika performanslar sergilediler.
Hadise'nin; Ebru Eylik, Mustafa Hoşgören, Melih Onur Ekinci üçlüsüne Sezen Aksu'nun ünlü Seni Yerler şarkısını okutmasını önce herkes gibi ben de yadırgadım. Çünkü sözleri, 'kadın ağzına' uygundu ama nakaratlar öyle ustaca paylaştırıldı ki, ortaya enfes bir şov çıktı.
Ama asıl muhteşem performans Zeynep Topçu Gürler ve Gamze Sargın'ın düellosunda yaşandı. Hadise belli ki yarışmacılarını iyi tartmıştı. Onlara, her babayiğidin harcı olmayan bir Whitney Houston şarkısını, I'm Every Women'ı uygun görmüştü.
İkili şarkıyı öyle bir söyledi ki, tüm salonla birlikte jüri üyeleri de ayakta alkışladı. İstek üzerine şarkı ikinci kez seslendirildi. (İkinci performansın orta yerine reklam girdi ama olsun).
Zeynep ile Gamze sanki yarışmacı değil de Broadway'den özel gösteri için gelmiş yıldızlar gibiydiler.
Hadise'nin seçimi ise ünlü film, Sophie'nin Seçimi kadar dramatik oldu. Ünlü şarkıcı, uzun bir tereddüdün ardından 'Gamze' dedi.
Keşke bu iki şahane ses, ilk turda çarpıştırılmasaydı. Zira Zeynep'in o şahane zenci gırtlağının tadı damağımızda kaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA