Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kıldan tüyden reyting

İngiliz The Sun gazetesi, bizim FOX'ta yayınlanan İmkansız Karaoke yarışması için 'vahşi' sıfatını kullanmış.
Az bile söylemişler.
Yılbaşı gecesi izleyememiştim; The Sun'ın haberi üzerine kayıtlardan bulup çıkardım. Aman ki ne aman... Yarışmanın amacı, insanların 'her şart altında' şarkı söyleyebileceğini kanıtlamak. (Ne gerek varsa!)
Önce Mustafa adlı bir genç geldi. Elinde mikrofonla nağmelere girişti.
O sırada üstündeki giysilerin bir bölümünü çıkardılar ve bizimkinin kıllı vücuduna bantlarla ağda yapmaya başladılar.
The Sun'ın başlığıyla 'Zavallı Mustafa'nın ne hale geldiğini hayal edin artık...

SARDI KORKULAR
Geçen hafta yayınlanan tekrar bölümünde de bir kızcağızı vinçle havaya kaldırdılar. Sonra su dolu bir tankın üzerine getirip ayaklarını suya daldırdılar.
Kızcağız "Ayy, çok soğuk diye çığlık" attı. Sandı ki, başına gelecekler sadece bu kadar...
O sırada iki görevli gelip ellerindeki kurbağaları, kertenkeleleri suyun içine attılar. Kız bu kez, türlü yaratıkla dolu suya daldırıldı. Bu arada şarkısını söylemeye çalışıyordu: 'Sardı korkulaaaaar...'
Kızın çığlıklarına mı tahammül edeyim, yoksa suda ilk kez birbirleriyle karşılaşan hayvancıkların birbirlerini sokmaya çalışmalarına mı yanayım bilemeden panikle diğer kanala zıplayıverdim.
İşte reyting savaşının gelip dayandığı son nokta... Ekranda canhıraş feryatlar, korkudan büyüyen gözler ve ekran karşısında çekirdek çitleyerek bunu 'keyifle' izleyenler...
Kim demiş insanların birbirleriyle ve vahşi hayvanlarla dövüştürüldüğü arenalar 'ilkel çağlarda' kaldı diye?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA