Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Alp Kırşan'a yazık

Yaklaşık bir yıl önce, 10 Ocak 2012 tarihinde, Alp Kırşan'ın Yok Böyle Dans programındaki performansını değerlendirirken aynen şöyle yazmışım:
"Bana göre yarışmayı gerçek bir televizyon şovuna dönüştüren ise Alp Kırşan'dı. Şeytan tüyü denilen şeyden bu adamda desteyle var.
Komik olmak için fazladan bir çaba harcamıyor, zira adamın doğası komik. Her hafta ekran başındakileri ve stüdyodakileri güldürüp eğlendirmesini bildi. Televizyonun böyle bir yeteneğe bugünlerde çok ihtiyacı var. Ama nedense yeterince değerlendiremiyorlar."
Acun değerlendirdi...
Hem de ne değerlendirmek... Şimdilerde Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin lokomotifi Alp Kırşan oldu. Eminim pek çok kimse, yeteneklerden ziyade sırf 'Alp bu hafta ne yapacak?' diye programı izler oldu. Her hafta yaptığı müthiş espri ve şovlarla jürideki Acun ve Hülya'yı gülmekten masaya seriyor. Hele iki hafta önce İhsan Şakir Uyar'ın kırbaç şovuna yaptığı katkı inanılmazdı. Ayrıca O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programında yine ortalığı gülmekten kırıp geçirdi. Diyeceğim o ki, Acun bir kez daha Midas gibi dokunduğunu altın eyledi.
Ancak ekip, Alp'i hor kullanıyor gibi... Adamı köpeğe ısırtıyorlar, üzerinden bisiklet geçirtiyorlar, yüzlerce kilo ağırlığın altına sokuyorlar vs... Allah korusun, 'ekranın reyting şehit ve gazileri' arasına katılacak diye aklım çıkıyor.
Bu arada yarı finale çıkacakları salondaki halka oylatmak son derece adil bir uygulama oldu. Hatırlarsanız bu sütunlarda 'Madem finalde halkın SMS'leri geçerli olacak, niye jüri performanslar sırasında çarpı atıp duruyor' diye formatı eleştirmiştik. Aklın yolu bir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA