Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Olmamış; hiç olmamış!

OLCAY Zagala adı okurumuzun 20 Dakika ve İntikam dizilerine sert eleştiriler var: "Muhteşem Yüzyıl'dan başka dizi izlemediğimden ve esas filmi (The Next Three Days) sinemada izlediğimden 20 Dakika'yı seyredeyim dedim. İlker Aksum'u Yabancı Damat'tan çok severim, Tuba Büyüküstün'ü ilk kez izliyorum.
Aman Tanrım, Tuba'nın oyunculuğu kanal değiştirtecek türden. İlker ise Tuba'sız sahnelerde iyi ama birbirlerine sevgileri çok abartılmış, komik geldi...
İnternette iyi bir Revenge dizisi izleyicisiyim. Nejat İşler'den dolayı bakayım dedim. Aman Tanrım!
Beren Saat'in elbisesi dahi aynı renk. Nolan'ı canlandıranın Nolan tarzı hareketleri hiç yakışmıyor.
Tam bir 'Kopyala yapıştır' vakası... Sonra Beren'in hareketleri 'casusluk' modunda ağır kalıyor. Atak, çevik olmalı, orijinalindeki gibi... Ve orijinalinde de olan 'James Bond durumları', hani her şeyin cuk oturması (yakalanmıyorlar, her şey denk geliyor) Amerikan filmlerinde alışıp 'Haa oralarda olur' dediğimiz durumlar var ya, bize uymuyor.
Bir de Beren aralıksız oynuyor.
Dizileri izlemesem de daha Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne? soğumadığından bu kız Bihter ya da Fatmagül'müş gibi geliyor.
Son olarak; Amerikan dizisi 'Amerikan' olunca güzel. Bize uyarlanacaksa, konu da bize göre yorumlanmalı."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA