Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Popstar mundar oldu

Popstar bu hafta akil insanlar zirvesi ile Fenerbahçe-Lazio maçının arasına sıkışınca, mundar edildi! Program, Orhan Gencebay ve Bülent Ersoy olmadan başladı.
Orhan Baba, Dolmabahçe'de Başbakan Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen akil insanlar zirvesine katıldığı için ancak programın ortalarına doğru katılabildi. Bülent Ersoy da "Ben Orhan'sız çıkmam" deyince, programın ilk bölümünde Demet Akalın ile Serda Ortaç'a adeta 'uvertür' görevi düştü.
Orhan Gencebay ve Bülent Ersoy düet yapan yarışmacıların yarısını izleyemedi. Bir ara puanlar verilir gibi oldu.
Bülent Ersoy baskı yaparak herkesin puanını değiştirtti. (Acaba sadece Bülent Ersoy puanını açıklasa, diğerleri de kafalarını sallasa, zamandan tasarruf edilmez mi?)
Sonunda oylamalar da boşa gitti. Programın süresi sarkıp maçın yayın saati gelince, haftanın birincisi ve eleneni ilan edilmeden program bitirildi.

HESAP SORDU
Diğer yandan geceye Demet Akalın'ın serzenişi damga vurdu.
Akalın, Orhan Gencebay'a "Bizim yerimize jüriye başkalarını önermişsiniz; bizim değiştirilmemizi istemişsiniz. Biz Serdar'la çok üzüldük. Doğru mu bunlar?" diye sitem etti.
Orhan Baba ise bu soruyu gülümseyerek geçiştirdi.
Bülent Ersoy ise akil insanlar zirvesinden özel izinle ayrılıp stüdyoya gelebilen Orhan Gencebay'ı karşılarken, "Biz aptal insanız herhalde, akil insanlar topluluğuna çağrılmadığımıza göre..." diye sitemde bulundu. Sonra da eskiyi hatırlatıp 'en akil insanın kendisi olduğu' vurgusunu yaptı:
"Neyse ki, yine bir Popstar programında ölüm değil, çözüm istediğimi söylemiştim..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA