Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Jaws ızgara

EMİNİM Atlantik Okyanusu'ndaki tüm köpekbalıkları şu sıralar aralarında haberleşip birbirlerine "Sakın Panama sahillerine, özellikle de İnci Adası'nın oralara gitmeyin. Türkler gelmiş, hepimizi kızartıp yiyorlar" diye uyarıyordur.
Survivor'da neredeyse tüm ödül yarışmalarını kaybettikleri için karın gurultuları ta buralardan duyulan Gönüllüler takımı, açlığın verdiği hırsla bu kez de Panama sahillerindeki köpekbalıklarını 'dişlemeye' başladı. Yarışmacılardan Bozok, görülmemiş bir teknikle yaklaşık 75 santim uzunluğunda bir köpekbalığı yakaladı. Daha önce de onun üç katı büyüklüğünde bir başka köpekbalığını sahilden zıpkınla vurmuş, ancak balık usta bir manevra ile çelik zıpkını kayalarda kırıp canını kurtarmıştı.
Büyük avın akşamında ise Gönüllüler takımının keyfine diyecek yoktu. 'Jaws ızgara' sayesinde günlerdir ilk kez 'tokluk hissini' yaşadılar.
Eğer köpekbalıklarının sinema filmi çekmek gibi bir yetenekleri olsaydı, kesin 'Bozok: Karanın Dişleri' adında bir korku filmi yaparlardı!
Bu arada haftanın sürprizi ise model Irmak Atuk'un neredeyse tüm penaltı atışlarını doksandan gol yapmasına karşılık, profesyonel futbolcu Ümit Karan'ın penaltı kaçırması oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA