Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bahadır, Efe'lenince...

Benzemez Kimse Sana'nın ilk bölümü için geçen sezonki lezzeti bulamadığımdan ötürü 'Benzemez İlk Programa' diye yazmıştım.
Son iki hafta hem yarışmacıların, hem sunucu Murat Başoğlu'nun, hem de değerli jüri üyelerinin programa daha bir asıldıklarını gözlemliyorum. Geçen hafta programın çekimlerinin yapıldığı Maltepe'deki platoyu ziyaret ettiğimde büyük bir çaba ve heyecana tanık oldum.
İki haftadır yarışmayı forse eden ise sürpriz bir isim oldu. Bahadır Efe, geçen hafta muhteşem Neşet Ertaş taklidi ile oylamanın birincisi olmuş ama yarışmacı arkadaşlarının oylarıyla İrfan Kangı'nın gerisinde kalmıştı. Ancak bu hafta Bahadır Efe'nin yaptığı Mahsun Kırmızıgül canlandırması tek kelime ile mükemmeldi. Ben de pek çok kişi gibi Mahsun'un kendisinin, jüriyi şaşırtmak üzere stüdyoya geldiğini sandım.
Ancak bütün bu çaba, programı geçen sezonki lezzetine ulaştıracak mı; işte bundan emin değilim. Zaten her hafta geçen yılın flaş canlandırmalarının ekrana taşınması ve programdaki arşiv görüntülerin hacminin artması da, bu tereddütün sadece bana ait olmadığını kanıtlıyor gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA