Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Survıvor dizi olsaydı

Sezon başında 'Acun'un Survivor'ı bu yıl tutmaz' diye ahkam kesen başarı hazımsızları şimdilerde sus pus...
Acun yine reytingleri süpürüyor.
Panama'daki adada öyle heyecanlı oyunlar oynanıyor, öyle müthiş mücadeleler ortaya çıkıyor ki; Türkiye Kupası finalini bile gölgeliyor.
Sadece reyting rakamları mı?
Türkiye şu sıralar evde, iş yerinde, kahvede Survivor'ı konuşuyor.
Peki Survivor yarışmacıları, dizi karakterlerini canlandırsaydı; kim kimi oynardı?
İşte fantezinin dibi:
ÜMİT KARAN: Ali Kaptan... Takımına kaptanlık etmeye çalışırken başına gelmeyen kalmadı. Oyunlarda öyle başarısız ki; kaybettiği bir oyun sonrası engine doğru kulaç atarak ortadan kaybolacağından endişe ediyorum.
CENGİZ: Kare Murat... İhtişamlı bir şövalye gibi duruyor. Zaten Fetih 1453 filmindeki kılıç sahneleriyle parlamıştı. Adaleleri de mermere oyulmuş gibi... Velakin, aynı Kare Murat gibi hopluyor, zıplıyor, taklalar atıyor ama çabası bir türlü tabelaya yansımıyor.
DOĞUKAN MANÇO: Mimar Sinan... Adanın baş mimarı... Bulduğu çer çöpten; tabureler, masalar, çardaklar inşa ediyor. Verin Taksim Gezi Parkı'nı, üç ayda ihya etsin... Gürkan Uygun'un yerine Muhteşem Yüzyıl'a pek yakışırdı; hazır sakalları da uzamışken...
IRMAK: Olsa olsa Karadayı'daki Hakime Feride olur. En az onun kadar etkisiz ve donuk...
MURAT: Yerli dizilerde ona yer bulamadım. Yeşile boyasak, Hulk'a dublörlük yapabilir mi acaba? Aaa tamam, buldum. Bu çocuk iyi piyano çalıyordu değil mi? Gönülçelen'de Cansel Elçin'in canlandırdığı müzik hocası olsun bari... O da sırf sanata saygımdan...
HİLMİ CEM: Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin yeni Süleyman'ı olabilir. En çok ihtiyaç duyulan anda ortaya çıkıp takımını kurtarıyor.
DAĞHAN: Onun başına gelen, sadece Şubat'ın başına gelir! Şubat gibi dışlandı, karşı takıma gönderildi. Orada da Duygu'nun hışmına uğradı. Dönüşünde kendini İstanbul'un izbe mahzenlerine hapsedeceğinden korkuyorum.
VE DUYGU: Kesinlikle İntikam dizisinin Yağmur'u olurdu ama onun gibi hesap görmek için 26 bölüm beklemez; Arsoy Ailesi'nin soyunu üç bölümde kuruturdu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA