Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Özgür'cülere müjde!

BİZİM Akademi Türkiye'den çok sayıda oyuncu çıkmıştı. Sevgili Barış Akarsu'nun ömrü vefa etmedi ama içlerinde oyunculuk alanında kedisini en fazla geliştiren Özgür Çevik oldu. (Tolga Futacı ve Pınar Aydın'ı da unutmadım tabii) Tam 'Nerede bu çocuk?' derken, piyasanın yeni yapım şirketi Esprit De Corps'tan müjdeli haber geldi. Özgür, 'rüya takımı' gibi bir kadronun içinde, çok yakında Saklı Kalan adlı diziyle Show TV ekranlarında olacak. Özgür Çevik'in yanı sıra dizide; Melis Birkan, Muhammet Uzuner, Burak Sağyaşar, Burak Sergen, Neslihan Yeldan ve Meral Çetinkaya gibi isimler var.
Küçük bir zaafın, köklü ve zengin bir ailenin bütün hayatını sonsuza kadar nasıl değiştirdiğinin hikayesinin anlatıldığı diziyi, Mehmet Ada Öztekin yönetiyor.
Dizinin proje süpervizörlüğünü Ömer Faruk Sorak, yapımcılığını ise Kemal Kurçer üstleniyor.
Bu arada yeni yapım şirketi Esprit De Corps Productions'ın ismini çok daha sık duyacaksınız. Zira sektörün tüm kimyasını değiştirecek çapta inanılmaz projelerle geliyorlar. Onları da daha sonra anlatacağım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA