Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yapımcılara fısıldayan adam

Gayrettepe'de yürürken dört iri köpeği aynı anda gezdiren kır saçlı bir adamı arkadan gördüm. "Allahım" dedim, "Sonunda rüyam gerçek oldu. Köpeklere Fısıldayan Adam Sezar Millian bizim mahalleye geldi..." Yaklaşınca gördüm ki o adam Sezar değil, ünlü sunucu Korhan Abay...
Önce köpeklerden hasbihal ettik. Dört köpeği de barınaklardan evlat edinmiş. Gönlümden koca bir "Helal olsun" koptu. Sonra merak edip sordum: "Yok mu televizyona yeni bir şey?" Öyle ya, 'tek ve gerçek işi' sunuculuk olan, dört dil bilen, Türkçe'ye bu kadar hakim, giyimi ve zarafetiyle ekrana yaraşan birinin bunca zamandır ekrandan uzak kalması, sadece bizim ülkemize özgü bir 'normallik' idi!
Meğer müthiş bir televizyon yarışması formatı üzerinde çalışıyormuş. Bilgi yarışması ile futbolu birleştirmiş.
Taraflar, sorulara doğru yanıt verdikçe, konsol oyunu şeklinde ekrana yansıyan futbol oyununda başarılı hamleler yapabiliyormuş. Şimdilik bu oyunu sunuculuk yaptığı bayii toplantılarında ve özel gecelerde oynatıyormuş. Millet 1.5 saat boyunca bağırıp tezahürat yapmaktan yerinde duramıyormuş.
Şimdi iş; hem eğlendiren, hem bilgilendiren yarışma programı bulmak için dört dönen yapımcı ve kanal yöneticileriyle bizim Korhan Abay'ı kesiştirecek o 'kader anına' kalmış...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA