Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gencebay'a şeref madalyası

Sevgili Orhan Gencebay ağabeyimizin -maşallah- almadığı ödül kalmadı gibi. Ama bu seferki pek anlamlı. Çünkü Orhan Baba'ya bu kez Kazakistan Devlet Şeref Madalyası verilecek. Bu ödül Kazakistan tarafından ilk kez bir yabancı sanatçıya takdim ediliyor. Gencebay, ödülünü Moon Life dergisinin 12 Mayıs'ta düzenleyeceği Yılın En İyileri ödül töreninde Kazakistan Büyükelçisi Prof. Dr. Canseyit Tüymebayev'in elinden alacak.
Benim merakım ise, en 'Kazak' ödülünü alacak Orhan Baba'ya Sevim Yenge'nin ne diyeceği...
Bu arada genel yayın yönetmenliğini Alper Alp'in yaptığı, Recep Çilingir'in haber müdürü olduğu, yayın koordinatörlüğünü Erol Işık'ın üstlendiği Moon Life dergisinin ödül töreni, televizyon şovlarının ve haber programlarının ünlü isimlerini de kırmızı halıda ağırlayacak. Altı kategoride birbirinden değerli ödüllerin sahiplerini bulacağı gecede; bendeniz garip kulunuza da 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nü uygun görmüşler. Tabii ki koşa koşa gidecek, gururla alacağım. Ama artık ödül törenlerinde 'Yaşam Boyu Başarı' ya da 'Onur' ödülleri almaya başladınız mı, bu artık yaşlandığınıza işaret eder.
Eyvah ki ne eyvah!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA