Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aman ha!

Namık Ekin... Çocukluk idollerimden biri. Bakırköy'deki eski mahallemde spor salonu vardı. Su altında kalma dünya rekorunu eline geçirdikten sonra hepimizin kahramanı olmuştu. Mahallede bir spor salonu çalıştırıyordu. Eski bir SAT komandosu olarak bize spor ruhunu aşılayan da oydu zaten.
72 yaşındaki Namık Ağabey'i son olarak haber bültenlerinde köprüden paraşütle atlarken izledim. Meğer en büyük hayaliymiş. Görüntülerden anladığım kadarıyla eylem illegal, yani izinsiz olarak gerçekleştirilmiş. Zaten böyle bir denemeye izin vereceklerini de pek sanmam.
Namık Ağabey neyse ki son anda yaptığı manevra ile bir yalının çatısına çakılmaktan kurtulup kıyıya sadece altı metre kala suya inmeyi başardı.
Sonra da etrafını saran kamera ve mikrofonlara hayalini nasıl gerçekleştirdiğini anlatıp "Korktunuz değil mi?" diye sordu. Gösteri iyi hoştu da, sanki mesajı biraz eksik kaldı. Onu da naçizane ben tamamlayayım:
Sakın ola ki böyle bir atlayışı tecrübe etmeye kalkmayın. Yoksa eline paraşüt, hatta şemsiye alan kendini köprünün korkuluklarında bulur. Hem kendi canınızı, hem köprüyü kullananları, hem de aşağıdaki deniz trafiğini tehlikeye düşürmeyin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA