Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ten uyumsuzluğu

Her yıl bugünlerde aynı konuyu işleriz:
Sezon finalinde akça pakça bıraktığımız dizi karakterlerini, sahnenin devamı olan yeni sezonun ilk bölümünde 'Arap Bacı' gibi kararmış buluruz.
Okurumuz Dibanur Küfrevi'nin mektubunu da 'gelenek bozulmasın' diye yayınlıyorum: "Merhaba Yüksel Bey, her gün gazeteyi elime almadan önce 'Acaba bugün hangi sayfadasınız?' diye düşünürken buluyorum kendimi.
Umarım en kısa zamanda sayfanıza temelli kurulursunuz.
Bunun dışında Eylül ayıyla beraber başlayan yeni diziler, yeni sezonlar, kanal değişiklikleri, diziler arası oyuncu alışverişleri derken yeni sezona başlayan dizilerimizde oyuncularımızın 'ten rengi' değişikliği de fazlasıyla dikkatimi çekiyor. Tatile çıktıklarını, güneşin bağrında yattıklarını bağıra bağıra anlatıyorlar sanki. Tabii güneşlenmelerine lafımız yok, hakları. Aylarca güzel işler meydana getirmek için gecegündüz çalışıyorlar fakat dizilerin yeni sezonlarında, sezon finali bölümünün devam sahnelerinde onları bronzlaşmış halde görmek de rahatsız etmiyor değil. Beyazın üstündeki siyah gibiler adeta.
Bence tatildeyken sezon devamlı oyuncularımız, 'dozunda güneşlenme' bilincinde olmalı ki hem biz dizileri izlerken 'Kim bu oyuncu?
Kimin yerine girmiş?' gibi abartılı sorularla kafamızı kurcalamadan diziye odaklanırız, hem de onlar sağlıklı bir cilde sahip olurlar."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA