Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Yıldızların gecesi

İnternet sitesi ayakligazete. com'un sahibi Tayfun Topal içimizde büyümüş, yıllardır aynı yollarda yürüdüğümüz bir arkadaşımız.
Benim için ise arkadaşın da ötesinde, bir kardeş.
10 küsur yıl birlikte çalıştık.
Sonra bir gün "Ben kendime yeni bir yol çizmeye karar verdim" diyerek iznini istedi. Onu uğurlarken, neler yapacağını biliyorduk.
Nitekim bizi yanıltmadı.
Girişimci ruhu ile art arda birbirinden başarılı işler yaptı. Pek çok televizyon programına imza attı, ayakligazete.com'u kurdu ve Şafak Sezer'le ortak olup 'Kolpaçino Bomba' filmini çekti.

DUAYENLER BAŞ TACI
Mazisi bu kadar kısa olan bir internet sitesinin, böyle görkemli bir geceye imza atmasının ardında kuşkusuz orada çalışan arkadaşların emeği kadar Tayfun'un işine karşı olan bitmek bilmeyen enerjisinin de önemi var diye düşünüyorum.
O gece televizyon dünyasının bütün ünlü yüzleri oradaydı.
Ve okuyucuların değerlendirmesiyle ödüllerini aldılar. Ama asıl önemlisi; o gece orada, duayenlerin baş tacı edilmesiydi.
Halit Ağabey (Kıvanç), Kayhan Yıldızoğlu, Halit Akçatepe, Münir Özkul ve Hülya Koçyiğit'e verildi onur ödülleri.
Münir Özkul'un tedavisi hastanede devam ediyormuş. Hülya Koçyiğit ise yurt dışında seyahatte olduğu için katılamadı. Ama adları anons edildiğinde salondan yükselen alkış, Türk halkının gerçek sanatçılara nasıl değer verdiğini, nasıl baş tacı ettiğini ve kalplerimizin en güzel köşesinde yaşattığını çok güzel gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA