Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Hülya Avşar: Gelecek yıl şampiyon ben olacağım!

Pepsi reklamlarının yeni yüzü olan Hülya Avşar'la geçen hafta Vogue Restaurant'da bir akşam yemeğinde buluştuk.
Pepsi Kolalı İçecekler ve Meyve Suları Pazarlama Müdürü Uğur Öğlü'nün ev sahipliğinde düzenlenen yemek çok neşeli geçti.
Çünkü hayatta tanıdığım en muzip kadınlardan biri olan Hülya Avşar, hem çok keyifliydi hem de iddialıydı.
Pek çok konuda konuştuk, güldük, keyiflendik.
O gün vergi rekortmenleri listesi açıklanmıştı ve Hülya, "Seneye şampiyon ben olacağım, kimse heveslenmesin. Tabii Pepsi sayesinde" diyerek iddialı konuşmaların startını verdi.

KENAN GİTTİ, HÜLYA GELDİ
İşte o geceden satırbaşları:
Hülya Avşar'ın Kenan İmirzalıoğlu ile çektiği reklam filmi bir bayrak teslimi. Artık Kenan yok, bundan sonra bir yıl boyunca reklamlarda Hülya Avşar olacak.
Uğur Öğlü, Hülya Avşar'ın seçilmesini şu sözlerle açıkladı: "Hülya Hanım, Pepsi'nin imajına çok uygun. Çünkü kıpır kıpır, fıkır fıkır. İçi, dışı, her şeyiyle çok güzel. Türkiye'ye hitap ediyor. Türkiye'nin yıldızı. Biz de çok iyi gidiyoruz. Bu başarımızı Hülya Hanım'la taçlandıralım istedik."
Pepsi'nin yıl boyunca değişik kampanyaları olacak. Bir projede kazanan, Grammy Ödül Töreni'ne katılacak. Bununla ilgili ayrıntıları reklam kampanyasından takip edebilirsiniz.
Yeniden Hülya Avşar'a dönersek… Uzun bir aradan sonra Hülya Avşar Show'la TNT ekranlarına dönen Hülya, büyük kanalları tercih etmemesinin nedenini şöyle açıkladı:

BEN BİR YOL AÇTIM
"TNT'ye imza attığım gün İrfan Şahin aradı. İmzamı atmıştım ama atmasaydım bile yine burayı seçerdim.
Alternatif kanallara da şans tanınması gerektiğine inanıyorum. Bunu ben başlattım. Eğer ben Türkmax'de program yapmasaydım, ne Demet Akbağ ne de Haluk Bilginer gibi isimler orada dizi yapmazdı. Bir yol açıldı. Bu anlamda öncü olduğuma inanıyorum. Bu meslekte hiçbir zaman tek başına mutlu olamazsın. Diğer arkadaşların da seninle aynı kulvarda olmalı. Artık küçük kanallarda star isimler işler yapıyor."
Yemekte sohbet uzadı, daldan dala atladık. Şanstan söz ederken "Akıl ve güzellik çok önemli ama şans da çok önemli" diyerek ilk gençlik günlerinden bir anıyı bizlerle paylaştı: "Bir gün annem ve babamla Kadıköy'de dolaşırken bir film çekildiğini gördük. Osman Seden, Banu Alkan'la bir film çekiyormuş.
Ben de merak ettim, kalabalığın arasına karışıp izlemeye başladım. Ama iki dakika sonra kalabalığı dağıttılar. O sırada Osman Seden beni görmüş, birini çağırıp "Çabuk o kızı bana bulun" demiş. Ama bulamadılar. Birkaç ay sonra Türkiye güzeli seçildiğimde Osman Seden beni görüyor ve "Bu kız, o günkü kızdı" diyor. Ve Türkiye güzellik yarışmasından sonra ilk filmimi Osman Seden'le çektim. Şansa bakar mısınız?"
Ve gelelim en önemli noktaya…
Hülya seçimlerde oyunu kime verecek?

TABİİ Kİ FOTOŞOP VAR!
İlk önce konuşmak istemedi, "Daha seçimleri konuşmak için erken" dedi ama sonunda "Oyumu AKP'ye vereceğim" lafını aldık ağzından.
Bu arada tenis fotoğrafları çok konuşuldu ya; fotoşoplu mu değil mi diye…
Tabii fotoşop var. Ama Hülya Avşar geçtiğimiz yaza göre (ayağı kırılmıştı hatırlarsanız) gayet formda… Üstelik bu konunun bu kadar tartışılmasını da anlamıyorum.
Gazete, dergi sayfalarında göze hoş gelmeyen fotoğraflar yayınlansa daha mı iyi? Dürüst olalım!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA