Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Erkan Petekkaya ve Orhan Baba

Erkan Petekkaya, 'Dila Hanım'ın çekimleri için Adana'da.
Geçen hafta Kelebek'te Büşra Bozok imzalı röportajı yayınlandı.
Yıllar önce 'Dila Hanım'ın filminde aynı rolü oynayan Kadir İnanır'dan söz açıldığında Erkan, "Kadir İnanır taht, ben sandalyeyim" demiş.
Erkan'ın oyunculuğu süper, insan olarak da süper. Yıllardır tanıyorum, hep aynı çizgide.
Hep mütevazı.

TAVRI ÖNEMLİ
Son yılların en iyi iş yapan dizilerinde oynuyor. Reytingi garantili oyunculardan. Ama değişmedi değişmiyor. "Değişmesi mi gerekiyordu?" diyenleriniz olabilir. İki şarkıyla, bir diziyle kendini bile unutan insanların dünyasında değişmeden durabilmek ne büyük bir şey biliyor musunuz?
Bunca yıldır neleri, kimleri gördük. Onun için Erkan'ın tavrı ve sözleri önemli. HHH Orhan Gencebay bence sanat dünyasının ombudsman'ı olmalı. Herkesin sevdiği, saygı duyduğu bir isim. 'Orhan Abi' dendiğinde akan sular duruyor. Zaten yeni albümü de benim sözlerimi doğruluyor.
Albümde buluşan isimlere bakınca (Ajda'sı, Sezen'i, Tarkan'ı, Sibel'i, Ebru'su, Musti'si ve daha pek çok kişi) bunun bir sanatçının hayatında yaşayabileceği en büyük gurur-onur tablosu olduğunu görüyorsunuz.
Bu piyasada böyle büyük fotoğrafları oluşturmak kolay değildir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA