Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

4.763 TL’ye gündem yarattı!

Ülkemizin sayılı birkaç 'İkoncan'ından biri olan Deniz Berdan, geçen hafta aynı gün katıldığı üç farklı davete, üç farklı kıyafetle gidince gündem yarattı! Hoş, üç davete üç farklı kıyafetle katılsa da, JEZEBEL partide bin 850 TL'lik Christian Louboutin ayakkabıları ile rakibesi Eda Taşpınar'la 'pişti' olmaktan da kurtulamamıştı! Berdan'ın aynı gün giydiği üç kıyafete ne kadar para ödediğini merak edip araştırdım. Tepeden tırnağa bu üç kıyafetin Deniz Hanım'a maliyeti tam tamına 4 bin 763 TL. Bu pek çok kişi için hiç de azımsanacak bir para değil tabii... Ancak İstanbul'un elitlerinin kriz öncesi 'marka' bir elbise için bundan daha fazla ödediğini düşünürsek, Deniz Hanım da krizde ayağını yorganına göre uzatmış gibi gözüküyor!

TAYTI KENDİ KESMİŞ
Markasını anlayamadığım birkaç parça için Deniz Hanım'a telefon açtığımda, yanılmadığımı anladım. Deniz Hanım'ın sadece JEZEBEL'in partisinde giydiği Christian Louboutin ayakkabı, üzerindeki Maison Martin Margiela imzalı elbise ve Dilara Karabay'ın davetinde de giydiği, yine Maison Martin Margiela imzalı tayt pahada ağır basıyor. W Otel'deki davette ise eski bir elbisesinin astarını kullanıp, altına da Pull and Bear'dan beyaz bir tişört giymiş. Bershka'dan aldığı deri taytı da kesip, bu hale getirmiş; ayakkabıları da Top Shop imzalı. (Üzerindeki çivileri, başka ayakkabıdan alıp yapıştırmış.) Dilara Karabay'ın davetinde Maison Martin Margiela imzalı taytının üzerine yine Pull and Bear'dan aldığı bir tişört giymiş. Ayakkabıları ise Zara'dan... Demek ki, servet harcamadan da 'ikoncan' olunabiliyormuş!

Özel'den özel sergi
Sanatsever elitlere müjde! 15 Mayıs'ta ünlü ressam Ahmet Özel'in 'Magma' adını verdiği yeni sergisi Kare Sanat Galerisi'nde sanat tutkunlarının beğenisine sunulacak. Sanatçının son dönem çalışmalarının yer aldığı sergisinde tuval, karton üzeri yağlıboya ve karışık teknik çalışmalarından oluşan eserler yer alıyor. Sanatçı bu sergisindeki eserlerinde evrenin ilk yaradılışının sırlarına yönelik sezgisel algıyı plastik bir forma dönüştürmüş. Özel, eserlerini sergilemekte de farklı bir yol izlemiş. Bu ilginç sergiyi kaçırmayın derim...

Yarın evlerinde evlenecekler!
Ünlü işletmeci Emre Ergani ile 3.5 yıldır flört ettiği sevgilisi Şebnem Işık, yarın vuslata erecek. Ağustos 2006'da Bodrum Bianca'da gece 03.00'da masasının üzerine çıkıp, elindeki megafonla evlenme teklif eden Ergani, Işık'tan 'evet' cevabını almıştı. 21 Ağustos'ta nişanlanan çiftin nikah tarihi yarına kısmetmiş demek ki! Beraber yaşadıkları Nişantaşı'ndaki evlerinde gerçekleşecek mütevazı nikah töreninde, damat beyin anne-babası, gelin hanımın anne-babası ve ikizi ile birlikte iki de şahit olacakmış. Üçüncü evliliğini yapacak olan Ergani ile ikinci kez 'evet' diyecek Işık, umarım bir ömür aynı yastığı baş koyar...

Bentley vergiye kurban gitmiş!
İşadamı Kemal Gülman, üzerine titrediği eşi Feryal Hanım'a süper bir 'Anneler Günü' hediyesi almış! Dilden dile konuşulan hediye; 2009 model Jaguar otomobil. Kemal Bey, Jaguar'ın Sovereign modeli olan, 'FK' plakalı otomobile 136 bin Euro ödemiş. Mutluluktan havalara uçan Feryal Hanım, arka koltuğuna kurulduğu otomobiline umarım hep iyi günlerde biner. Bu arada Kemal Bey'in asıl aklından geçen, eşine Bentley almakmış. Üstelik 313 bin Euro'luk Bentley'in kaporasını da yatırmış. Ancak altı litrelik Bentley'in yıllık motorlu taşıtlar vergisinin 14 bin 220 TL olduğunu öğrenince, tercihini yıllık vergisi 5 bin 539 TL olan Jaguar'dan yana kullanmış!

Boston'da tören Miami'de tatil
TÜSİAD eski başkanı Ömer Sabancı, 23 Nisan tatilinde eşi Arzu Hanım ve çocuklarıyla birlikte özel uçağına atlayıp, Mısır'a gitmişti. Sabancı Ailesi'ne şimdi de Boston yolları gözükmüş! Çünkü Boston Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde öğrenim gören büyük oğulları Hacı Sabancı, bu cuma günü mezun oluyormuş. Sabancı Ailesi de büyük oğullarının bu sevincine ortak olmak için diğer çocuklarını da alıp, perşembe günü Boston'a gidecekmiş. Sonra da Hacı Sabancı'yı da alıp, Miami'ye tatile gideceklermiş. O kadar yol kat ettikten sonra, haklı olarak araya bir hafta tatil sıkıştırmışlar!

TESYEV İÇİN davet veriyor
Birçok dernekte görev alan ünlü modacı Siren Ertan Çarmıklı, bu kez TESYEV (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı) için kolları sıvamış. Çarmıklı, TESYEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kocaömer ile birlikte evsahipliği yapacağı ve gelirinin de vakfa kalacağı bir öğlen yemeği düzenliyor. Yarın Ulus Sunset'te yapılacak yemek için, mekanın sahibi Barış Tansever de ücret almamış. Davetiyelerinin 150 TL'den satıldığı hayır yemeğinden elde edilecek gelir, görme engellilerin kullanabilecekleri bilgisayar programının alımında kullanılacakmış. Haydi çorbada sizin de tuzunuz bulunsun!

Ateşdağlı üçledi!

Birçok mekana müzik danışmanlığı da yapan Reina'nın başarılı DJ'i Suat Ateşdağlı, son yılların en çok satan albümlerinden 'Bosphorus Night' serisinin yeni albümünü piyasa çıkardı. 'Bosphorus Night 3' albümünde Tarkan, Ajda Pekkan ve Ziynet Sali gibi Amerika'dan Ortadoğu'ya pek çok ünlü DJ ve şarkıcı ile Ateşdağlı'nın yaptığı remix'ler yer alıyor. Özellikle Türk Sineması'nın önemli yapıtlarından 'Devlerin Aşkı'nın remix'i ve Mahsun Kırmızıgül'ün yorumuyla 68 kuşağının dillerden düşmeyen şarkısı 'Aldırma Gönül' yıkılıyor! Sadece 10 gün süreyle D&R'larda satılacak bu CD'yi kaçırmayın derim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA