Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Queen Mary 2 ile Atlantik'i geçecek

Kuruçeşme'deki Hotel Les Ottomans'ın patroniçesi Ahu Aysal, herkesi kıskandıracak uzun bir tatile çıkıyor! Ahu Hanım'ın dün yenidünyaya doğru yola çıkmasıyla başlayan tatili yaklaşık 40 gün sürecek. Önce, geçen yıl satın aldığı New York'taki evine tatile giden Ahu Hanım, bir aylık tatilin finalini de süper bir turla yapacak. Ahu Hanım 29 Nisan'da New York'tan dünyanın en büyük ikinci transatlantiği 'Queen Mary 2'ye binip okyanusa açılacak. 8 gün sürecek gemi yolculuğuyla Atlantik'i geçip İngiltere Southampton şehrine ulaşacak. Geçenlerde bir davette karşılaştığım Ahu Hanım, bu kadar çalıştıktan sonra kendini ödüllendirmeye karar verdiğini söyledi. "Allah, verdiği parayı hakkıyla harcamazsan geri alır" diyen Ahu Aysal, Queen Mary 2'nin geceliğine yaklaşık 5 bin dolar ödeyecekmiş. Ahu Hanım'ın hayat felsefesine hayran olmamak elde değil doğrusu!!!

2006 YILINA KADAR EN BÜYÜĞÜ OYDU
2006'da denize inen 'Freedom of the Seas'a dünyanın en büyük gemisi unvanını kaptıran 345 metre uzunluğundaki 'Queen Mary 2' 1 milyar dolara mal olmuştu. 2 bin 592 yolcu kapasitesi ve 1420 personeli olan transatlantikte, 15 restoran ve bar, iki katlı tiyatro salonu, 5 adet havuz, dünyaca ünlü butikler ve bir gözlem evi bulunuyor. Queen Mary 2'nin güvertesinde bir tur attığınızda 620 metre yol kat etmiş oluyorsunuz...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA