Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyete yasta

Kırmızı saçları, bakanı delip geçen yeşil gözleri ve esprili kişiliğiyle herkesin gönlünde taht kuran Monik Benardete, maalesef dün sabah son nefesini verdi; hepimizin başı sağ olsun. 25 Nisan'daki 60'ıncı doğum gününü kutlamaya hazırlanan, renkli kişiliğiyle girdiği her ortama neşe katan Monik Benardete, bu kez sevenlerini ağlatıyor. Monik Hanım'ın 7 Nisan günü yani geçen cumartesi, kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşmişti. Bence yine de Allah'ın sevgili kuluymuş. Tüm sevenleri hastaneye akın edip, son bir kez de olsa elini tutup, vedalaşma imkanı bulabildi. Allah gani gani rahmet eylesin...

CENAZESİ BUGÜN NEVE ŞALOM'DAN KALKACAK
Dostları tarafından hayatın rengi, neşesi ve tadı olarak anlatılan Monik Hanım, bugün 13.00'da Neve Şalom Sinagogu'nda düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Güvenlik nedeniyle uzun süredir kapalı olan Neve Şalom, daha önce de özel izinle sadece Vitali Hakko için açılmıştı. Başbakanlık, sevenlerinin Neve Şalom'a bile sığacağını zannetmediğim Monik Hanım için de izin vermiş. Böylece Monik Hanım, tam da kendisine yakışır bir şekilde son yolculuğuna uğurlanacak.

ŞAMDAN PLUS'TAN MONİK HANIM'A SAYGI
Şamdan Plus Dergisi, bu akşam yapacağı 'Şamdan Plus Exculusive Night' by Chivas partisini, Monik Benardete'nin vefatı nedeniyle erteledi. Monik Hanım'ın toprağa verildiği gün parti yapmayı uygun bulmayan Şamdan Plus dergisi, partisini 21 Nisan Çarşamba gecesi El Beso'da yapacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA