Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yalısını kat kat kiraya veriyor!

Suzan Sabancı Dinçer, nisan ayında TMSF tarafından satışa sunulan, Uzanlara ait olan Sarıyer'deki Ahmet Afif Paşa Yalısı'nı 58 milyon liraya satın almıştı. Eşi Haluk Bey de, 2004 yılında TMSF'den 22 milyon 245 bin liraya Erol Aksoy'un Tahsin Bey Yalısı'nı almıştı. İki çocukları olan çift, her birine bir yalı miras bırakmak istemiş anlaşılan! Bu arada Tahsin Bey Yalısı'nda ikamet eden Dinçer Ailesi'nin yeni aldıkları yalıyı değerlendirmeye karar verdiklerini duydum. Suzan Hanım, Sarıyer'de bulunan ve iki parselden oluşan Ahmet Arif Paşa Yalısı'nı bölümlere ayırıp, kiraya vermeye karar vermiş. Suzan Hanım'ın İstinye Mahallesi, Köybaşı Caddesi'ndeki tarihi yalısının yüzölçümü 2 bin 242 metrekare. Tarihi yalıda zemin kat, iki normal kat, çatı katı ve çatı arası bulunuyor.

ÜST KATIN KİRASI 17.500 $
Toplam 22 oda ve sofası olan yalı, bin 250 metrekare kullanım alanına sahip. Suzan Hanım'ın yalısını kaç bölüme ayırdığını bilmiyorum ama emlakçı, 600 metrekarelik üst kata talip olan bir arkadaşımdan 17.500 dolar kira istemiş! Akbank'ı kısa sürede zirveye taşıyan Suzan Hanım'ın görüldüğü üzere ticari kafası çok iyi çalışıyor vallahi. Suzan Hanım'ın kiracısı olmak ve yalıda oturmak isteyenlerin bilgisine!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA