Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Davullu zurnalı düğün yemeği

6 Mayıs'ta Paris'te nikah masasına oturan Ayfer Toprak- Cengiz Karavan çifti, nikahlarına katılamayan dostlarına Bodrum'da düğün yemeği verdi. Davulların, zurnaların eşliğinde çekilen halaylar geceye renk kattı... Okulların kapanmasıyla birlikte İstanbul yavaş yavaş hayalet şehre dönmeye başladı. Yakın zamana kadar bir gecede birkaç kapı aşındıran İstanbul'un elitleri, davetlere kıran girdiği için artık pek sosyalleşemiyor! Saman alevi gibi parlayan birkaç davetten başka, İstanbul'da bu hafta yaprak pek kımıldamadı. Hayat artık Bodrum'da atmaya başlıyor. Bu haftanın en renkli davetlerinden biri de Bodrum'da gerçekleşti. Beş yıl flörtün ardından 6 Mayıs'ta Paris'teki Türk Konsolosluğu'nda nikah masasına oturan Ayfer Toprak-Cengiz Karavan çifti, Paris'teki nikahlarına gelemeyen dostlarına Bodrum İçmeler'deki Port Restaurant'da bir düğün yemeği verdi.

GELİN HERKESTEN ÇOK EĞLENDİ!
İstanbul' un elitlerinden yaklaşık 100 kişinin katıldığı düğün yemeği çok keyifli geçti. Diyarbakırlı gelin hanım ile Siirtli damat beyin, konukların olduğu alana davul zurna eşliğinde gelmesi davetliler tarafından dakikalarca alkışlandı. Her iki yöreye ait oyun havalarının sergilendiği düğün yemeğinde konuklar da bol bol halay çekti. Düğün yemeğinden bir gün önce arkadaşlarının kendisi için düzenlediği kına gecesinde eline kına yakılan iki aylık gelin Ayfer Toprak Karavan ise davetin en eğlenen isimlerindendi. Bodrum'daki eğlence, gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Karavan çifti, umarım bir yastıkta kocar!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA