Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kendi bikinileriyle modelliğe dönüyor

Bir dönem fırtına gibi estiği podyumlara veda edip, çoluk çocuğa karışan Deniz Akkaya, evde oturup çocuk bakacak bir kadın olmadığını anlamış olmalı ki, yeni projelerle iş hayatına döndü. Hatırlarsanız, Deniz'in çocuk konfeksiyonuna el attığını ve tasarladığı ürünleri Bağdat Caddesi'nde açacağı mağazasında satacağını yazmıştım. İşte size Deniz Akkaya cephesinden bir bomba haber daha... Deniz, çocuk kıyafetlerinin ardından büyükler için de tasarımcılığa soyunmuş. Yalnız büyükler için kıyafet değil mayo ve bikini tasarlıyormuş. Hem de Türkiye'nin en ünlü markalarından Ten için koleksiyon hazırlıyormuş. Bu arada Deniz Akkaya, asıl mesleğini de hatırlamış ve kendi tasarımı olan koleksiyonunun katalog çekiminde modellik yapacakmış.

FOTOĞRAFLARI PATRON ÇEKECEK
Doğumdan sonra mayo ve bikinilerle poz verme cesareti gösteren Deniz'in fotoğraflarını kim çekecek dersiniz? Hemen söyleyeyim; Ten'in patronu Deha Orhan... Geçtiğimiz aylarda Afrika'ya gidip vahşi hayvan fotoğrafları çeken genç işadamı, bu kez Deniz Akkaya'nın bikinili fotoğraflarını çekecekmiş. En son 2002 yılında Ayyıldız için verdiği pozlarla uzun süre konuşulan Deniz, sekiz yıl aradan sonra bakalım nasıl bir performans sergileyecek!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA