Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yorgun ama mutlu döndüler

Dokuz günlük bayram tatillerine alışan İstanbul'un elitlerinin Allah yine gönüllerine göre vermiş; dünyanın dört bir yanına dağılmışlardı. Ancak her güzel şeyin olduğu gibi bu tatilin de sonu gelip çattı! Ünlü isimler de cumartesi günü itibariyle İstanbul'a dönüşe geçti. Büyük çoğunluğu tatili son gününe kadar kullanmayı tercih ederken, dönenlerin hepsinin yüzünde tatlı bir yorgunluk vardı. İşte, bol bol alışveriş yaptıkları da gözümden kaçmayan tatilcilerin Atatürk Havalimanı'nda objektiflere yansıyan halleri...

DOLU VALİZLE DÖNDÜLER
Bayram tatilini New York'ta geçiren Ralf- Sanem Tezman çifti, bol bol alışveriş yapmayı da ihmal etmemiş.

BAŞ BAŞA TATİL YAPTILAR
Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner ve TÜSİAD Başkanı olan eşi Ümit Hanım bayram tatilini çocuklarından ayrı, Londra'da geçirdi.

BAYRAMI ÇÖLDE GEÇİRDİLER
Sahara'nın doğumunda Tunus'ta Sahra Çölü'nde film çekiminde olan Sinan Çetin, bu tatilde kızına Sahra Çölü'nü göstermek istemiş! Ardından da eşi Rebekka Haas Hanım ve yakın dostları Serdar Erener-Nil Karaibrahimgil çifti ile Kenya ve Tanzanya'ya geçmişler.

LONDRA'DA AİLE SAADETİ
İşadamı Raif Dinçkök; eşi Esra Hanım, oğulları Ali Raif ve Aslan Eser ile Londra'daydı.

MINNIE İLE DÖNDÜ!
Önce Milano'ya ardından Roma'ya geçen ünlü oyuncu Naz Elmas, Türkiye'ye elinde Minnie Mouse ile döndü!

OĞLUYLA GİTTİ
Cemiyet hayatının sevilen ismi Serra Tokar da, oğlu Ali Merzeci ile Londra'daydı.

CANNES'DA ROMANTİZM
Mutlulukları dillerden düşmeyen Ali-Melis Gürsoy çifti, Cannes'da romantik bir tatil geçirmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA