Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dereli'nin şaşırtan davetli listesi!

Bilgün Dereli, Akmerkez'deki yeni mağazasını bir davetle açtı. Elitlerin akın ettiği davette, Bilgün Hanım'ın boşandığı eşi Sinan Dereli ve kızlarının cici annesi Ümit Boyner de vardı

Bilgün Dereli, 2003 yılında takı tasarımcılığına el atmış ve 'B Point' markasını yaratmıştı. Nişantaşı'ndaki mağazasında ürünlerini satan Bilgün Hanım, geçen yıl özel hayatında (12 yıllık eşinden boşanmıştı) yaptığı köklü değişikliğin benzerini, bu yıl da iş hayatında yaptı. Nişantaşı'ndaki mağazasını kapatıp Akmerkez'de bir mağaza kiraladı. Markasının adını da değiştirip, ex eşinin soyadını kullanarak 'Bilgün Dereli' yaptı. Bilgün Hanım, önceki gün yeni mağazasının açılışı için bir davet verdi. İstanbul'un elitlerinin akın ettiği açılışta; Cem Boyner'den olan kızları Elif ve Ayşe ile geçen yıl boşandığı eşi Sinan Dereli de Bilgün Hanım'ın yanındaydı. Hatta, kızlarının cici annesi Ümit Boyner bile oradaydı. İşte medeniyet!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA