Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Turizm kanalına görkemli açılış

MediSA Medya Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, 2006 yılında Fashion TV Türkiye'nin yayın haklarını satın alıp televizyon patronluğuna soyunmuştu. Ertesi yıl da bir sosyal sorumluluk projesi olan ZTV'yi hayata geçirmişti. Demet Hanım, şimdi de 'World Travel Channel'ı açtı. Türkiye'nin ve dünyanın güzelliklerini çok dilli yayınla tanıtmayı amaçlayan Demet Hanım, yeni kanalının şerefine Esma Sultan'da görkemli bir davet verdi.


BAKAN DA KATILDI ELİTLER AKIN ETTİ
İstanbul' un elitlerinin de akın ettiği davete Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı. Geceye özel olarak hazırlanan Fransa, İtalya, Almanya, İspanya ve Brezilya'nın dans gösterileri ve tavandan aşağı sarkarak davetlilere şampanya ikramı yapan dansçılar nefesleri kesti...










Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA