Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şamdan'da pişti oldular!

Demet Akalın ile Önder Bekensir, Aralık ayında köprüleri atmış; genelde eski sevgililerini unutamayan Demet, Ekim 2009'da sadece iki hafta flört ettiği, 14 yaş küçük ex sevgilisi Ufuk Ceylan'a geri dönmüştü! Önder de misillime de gecikmeyip haftasına Gamze Karaman ile flört etmeye başlamıştı. Ancak bir ayın sonunda her ikisi de yeni sevgililerini terk edip tekrar aşk yaşamaya başlamıştı! Ufuk'u bilmem ama Gamze haklı olarak bu işe çok bozulmuş; Önder'e demediğini bırakmamıştı.

GAMZE İLE MEHMET MEKANI TERK ETTİ!
Cumartesi akşamı Gamze Karaman'ı Etiler Şamdan'da gördüm; Mehmet Aslan ile eğleniyordu. Bir süre sonra mekana Demet Akalın ile Önder Bekensir girince, "Şimdi kızılca kıyamet kopacak!" dedim. Ama düşündüğüm gibi olmadı! Gamze, Mehmet'i de alıp mekanı terk etti. Herkesin kavga beklediği bu karşılaşma, sadece 'tatsız pişti' kıvamında sona erdi!!!



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA