Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İkoncan Vadaa ile kanka oldu!

Warner Bros. ile 'Tweety by Eda Taşpınar' markası için anlaşma yapan Taşpınar, Denizbank'ın reklam filminde de rol almıştı.

Sosyetenin 'ikoncan'ı Eda Taşpınar, resmen aldı başını gidiyor! Davetlerde giydiği sıra dışı kıyafetleriyle adını duyuran Eda, TV programı, köşe yazarlığı, dans yarışması, cep telefonu reklam yüzü olması, banka reklamı derken, şöhreti sosyeteyi aştı ve artık Türkiye'nin tanıdığı bir isim oldu.

VADAA İLE DANS EDİYOR
Hatta şöhreti Türkiye sınırlarını bile aştı; Warner Bros. gelip Eda ile 'Tweety by Eda Taşpınar' markası için anlaşma yaptı. Eda şimdi de Worldcard reklamıyla ekrana geliyor. İlk televizyon reklam denemesini Denizbank ile yapan ve Beyaz ile Erdal Özyağcılar'ın oynadığı reklamda çok kısa bir rolü olan Eda, Yapı Kredi Worldcard reklamında başrol oynuyor.
Birkaç gün önce tüm televizyon kanallarında yayınlanmaya başlayan reklamda, Eda'nın rol arkadaşı ise Vadaa...
Eda reklamda, ikinci olduğu 'Yok Böyle Dans'ta edindiği dans becerisini ekrana taşıyor ve Worldcard'ın çizgi karakteri Vadaa ile birlikte dans ediyor. Uzun bir diyalog da olan reklamda kendi sesini kullanan Eda, o kadar doğal oynamış ki; bence birçok oyuncuya taş çıkarır.
Sempatik, sevecen ve eğlenceli karakterini reklam filmine çok iyi yansıtan Eda, bence bu reklam işinden uzun yıllar ekmek yer...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA