Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Enrıco'yu dinlerken hastanelik oldu!

Kıbrıs, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hafta sonu tatilcilerin akınına uğramış; otellerde de yıldızlar geçidi yaşanmıştı. Hafta sonunu Kıbrıs'ta geçirenlerden biri de Akın Tekstil'in patronu Haydar Akın'dı ancak Haydar Bey'in tatilinin kabusa döndüğünü öğrendim.

ÜÇ SAAT SONRA OTELE DÖNMÜŞ
Keyifli bir gece geçirmek için Merit Crystal Cove Hotel'de Enrico Macias'ı izlemeye giden Haydar Akın, Macias sahneye çıktıktan bir süre sonra baygınlık geçirip yere yığılmış! Macias, konseri kesmiş ve orada Haydar Bey'e ilk müdahale yapılmış. Serum takılıp oksijen verilen Haydar Bey, sonra da Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış. Kalp pili olduğu için sevenlerini çok korkutan Haydar Bey, yaklaşık üç saat hastanede kalmış, Tetkiklerinde bir bulguya rastlanamayan Haydar Bey, gayet sağlıklı bir şekilde otele dönmüş. Haydar Bey ertesi gün, bu krizi çok iyi yöneten ve kendisine anında müdahale ettiren Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar'a teşekkür etmiş. Sosyetenin en sevdiği isimlerden biri olan Haydar Bey ve sevenleri, umarım bir daha böylesi tatsız durumlar yaşamaz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA