Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Balayı yerine mevlide gidecekler!

14 Şubat 2010'da, herkesten habersiz Costas Iozias adlı Yunan bankacı ile ikinci evliliğini yapan Naciye Koçak'ın ardından; kardeşi Recai Koçak da yuvadan uçmaya hazırlanıyor.
Ancak Recai Bey, bir yıldır flört ettiği sevgilisi Oya Özgey ile; ablası gibi kambersiz evlenmek yerine, yaklaşık 400 kişinin şahitliğinde mutluluğa "Evet" demek istiyor! Türkiye'nin en zengin ailelerinden birine mensup olan Recai Koçak ile eski televizyoncu Oya Özgey'in 24 Haziran'daki düğünlerinin mekanı ise A'jia Hotel.
Düğünle ilgili ilginç bir bilgiye de ulaştım... Sabaha kadar eğlencenin devam edeceği düğün töreninin ertesi günü, müstakbel gelinin kuzeninin ölümünün 40'ıncı günüymüş!

ACABA GELİN TARAFI DÜĞÜNE KATILACAK MI?
Gelinin 34 yaşındaki kuzeni Enis Bakanyıldız, 15 Mayıs'ta trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş.
Bu acı olay sırasında yurt dışında tatilde olan müstakbel gelin ile damat hemen İstanbul'a dönmüş ama anlaşılan acıları 40 gün bile sürmemiş! Düğünlerini ertelemek yerine, yapmayı tercih eden gelin tarafı, acaba düğüne katılacak mı, çok merak ettim doğrusu. Bu arada, bakalım sabaha kadar eğlenecek olan gelinle damat kalkıp kuzenlerinin 40'ıncı gün mevlidine katılacak mı!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA