Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Komşu, Türklere duacı!

MAAİLE TATİLDELER
Önceki hafta kiraladığı 'Cobra Queen' adlı tekneyle eşiyle birlikte Bodrum'da tatil yapan Osman Çarmıklı, yine aynı tekneyi kiralayıp dümeni Symi'ye kırmış. Bu kez çifte, büyük kızları Selin Kozak ve torunları Kayra da eşlik ediyormuş.

SYMI ADASI
İstanbul'un elitleri, yazın son günlerinin keyfini çıkarmak ve dokuz günlük uzun bayram tatilini değerlendirmek için şehri terk etmişti. Büyük bir çoğunluğu da, rotayı Bodrum'a çevirmişti. Ancak duydum ki Bodrum'da tekne kalmamış! Çünkü hemen herkes dümeni Yunan adalarına kırmış! Symi'de tatilde olan bir arkadaşım ile konuştum; "Adanın neredeyse yüzde 95'i Türk" dedi! Malumunuz Yunanistan'da ekonomik kriz var. İşte, komşuya o kadarcık desteği esirgemeyen ünlüler!!!

STRES ATIYOR
Benayoun'un Arsenal'e, Drenthe'nin Everton'a, Diego'nun da Atletico Madrid'e gidişiyle şok yaşayan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst de, Yunan adası Symi'de stres atıyormuş!!!

DOSTLAR DA DÜMEN KIRMIŞ!
Önceki ay evliliklerinin üçüncü yıldönümünü kutlayan Doğan-Fulya Gündoğdu çifti, kankaları Cengiz-Ayfer Toprak Karavan çifti ile Yunan adalarına dümeni kırmış. Dost grubu, önceki gün de Symi'de demirlemiş.

BAŞKAN DA ADADA
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de, eşi Yüksel Hanım ile Yunan ekonomisine katkı sağlayan Türklerden.

BODRUM'DAN SYMI'YE...
Neredeyse bütün bir yazı Bodrum'da geçiren MehmetŞebnem Dereli çifti de, bayramda Yunan adalarını tavaf eden Türklerden. Dereli çifti, önceki gün Symi'deymiş.

AYNI ADA YENİ SEVGİLİ!
İclal Aydın ile evliliğin eşiğinden dönen Süleyman Toplusoy, geçen yaz Aydın ile turladığı Yunan adalarını bu kez Mayıs ayından bu yana flört ettiği sevgilisi İpek Çelebioğlu ile geziyormuş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA