Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

45 bin TL'lık asparagas!

Biraz dinleneyim deyip dört günlüğüne yurt dışına çıktım; döndüğümde bir de baktım ki, sosyetede yine ortalık karışmış! Gazetelerdeki habere göre Derin Mermerci, Beymen'de 1.5 saatte 45 bin liralık alışveriş yapmış. Haberin fotoğraflarına bakınca; Mermerci'nin şoförünün taşıdığı gamboçta 'Harvey Nichols', çantalarda da 'Hakan Yıldırım' markasını gördüm. Haberlerle fotoğraflar birbirini tutmayınca işin doğrusunu öğrenmek için Mermerci'yi aradım. Haberlere hem çok kızdığını hem de çok güldüğünü söyleyen Mermerci işin doğrusunu anlattı.

KANKASININ HEDİYESİYMİŞ
Doğum günü olduğu için Hakan Yıldırım, kendisine iki elbise hediye etmiş; bir de kendisi satın tane almış; ayrıca Harvey Nichols'tan da bir elbise ve aksesuvar almış. İşin ilginci, Mermerci, Beymen'den alışveriş yaptığı söylendiği gün Nişantaşı'na adımını bile atmamış; önceden aldığı elbiseler için şoförünü yollamış. Bu arada Mermerci, Yıldırım'ın hediyelerinden birini Luxuria'daki davette, diğerini de İstanbul 74'ün sergi açılışında giymiş. Hoş, Derin Mermerci, kıyafet, çanta ve ayakkabı söz konusu olduğunda kesenin ağzını sonuna kadar açar ama meslektaşlarım bu haberde tam anlamıyla tongaya düşmüş!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA