Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İsviçreli gelinden kutlama daveti

İstanbul'da geçen hafta kayda değer tek etkinlik, İsviçre Başkonsolosluğu'nun Swissotel'de verdiği davetti. Ev sahibi ise bir Türk'le evli olan Başkonsolos Monika Schmutz Kırgöz'dü

Elitler, neredeyse tam kadro Güney'e akın ettikleri için İstanbul'da yaprak kıpırdamıyor. Şehir, geçen hafta da yine çok sakindi. Neyse ki İsviçre Konsolosluğu bir davet verdi de İstanbul'da kalan üç-beş elit birbirinin yüzünü gördü.
Bir Türk ile evli olan İsviçre İstanbul Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz, İsviçre Konfederasyonu'nun 721. kuruluş yıldönümünü kutlamak için Swissotel'de bir davet verdi.

İSVİÇRE'DEN ÖZEL OLARAK 80 KİLO PEYNİR GETİRTİLDİ
Konsoloslarla çok yakın ilişkide olan elitlerimizden şehirde kalanlar, İsviçre'nin bu önemli kutlamasına ortak olmak ve birbirlerini görmek için davetteydi. Elitler, bu davet için İsviçre'den özel olarak getirtilen 80 kilo peynir, İsviçre mutfağından lezzetli yemekler ve İsviçre müziği eşliğinde keyifli bir gece geçirdi.
Geçen Eylül ayında göreve gelen gelinimiz Monika Schmutz Kırgöz, elitlerimize büyük ilgi gösterdi. Kırgöz, hepsiyle tek tek sohbet edip kaynaştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA