Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aşk orucunu ex aşkıyla bozmuş!

2003 yılında Las Vegas'ta evlenen eski Türkiye güzellerinden Şebnem Dinçgör ile ünlü işadamı Mehmet Dereli, Ocak ayında sürpriz yapıp tek celsede boşanmıştı.
Boşanmanın ardından hızlı bir çapkın kesilen Dereli; önce Hülya Avşar ile iki haftalık kısa bir flört yaşamış, araya birkaç reklam aldıktan sonra da, eski eşinin de iyi tanıdığı, 20 yıllık arkadaşları Çiğdem Kayalı ile birlikte olmaya başlamıştı.
Duydum ki, boşanmanın ardından gönül kapılarını herkese kapayan Şebnem Dinçgör de sonunda aşk orucunu bozmuş! Dinçgör'ün yeni sevgilisi de tanıdık bir isim; üçüncü torununu kucağına almaya hazırlanan 'hızlı dede' lakaplı, 68 yaşındaki Ali Dinçkök!

4 YILDIR ECE EGE İLE BİRLİKTEYDİ
İlerleyen yaşına rağmen çapkınlıklarıyla pek çok playboy'u cebinden çıkaran Dinçkök, 4 yıl önce Dice Kayek markasının yaratıcısı Ece Ege ile flört etmeye başlayınca durulmuştu; ya da biz öyle sanmıştık!
İşin daha da ilginci, Dinçgör'ün, Mehmet Dereli ile evlenmeden önce, Ali Dinçkök'ün aşk defterinde isminin bulunması.
Dinçgör ile Dinçkök, yıllar önce uzun bir süre flört etmiş; sonra herkes kendi yoluna gitmişti. Demek ki, yıllar sonra yine aşkları depreşmiş!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA