Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Londra'daki başarısını İstanbul'da kutladı

Kızı Begüm ile birlikte kendi markasını yaratan sosyetenin ünlü isimlerinden Deniz Berdan, Londra Moda Haftası'ndaki başarısının mutluluğunu dostlarıyla paylaşmak için İstanbul'da bir parti verdi

Sosyetenin stil ikonları arasında gösterilirken giyim kuşam zevkini işe dönüştüren ve moda tasarımcısı olan Deniz Berdan, bu yolda kısa sürede büyük adımlar attı. Londra'da moda eğitimi alan kızı Begüm Berdan'ı da yanına alarak 'DB Berdan' markasını yaratan Deniz Hanım; en son Londra Moda Haftası'nda tasarımlarını sergileyerek büyük bir başarıya imza attı.
Bu başarısının mutluğunu dostlarıyla paylaşmak isteyen Deniz Berdan hafta içinde Rixos Pera'daki Jack Russell'da bir parti verdi.

PİŞTİ OLDULAR KAÇTILAR!
İş, cemiyet, sanat ve moda dünyasından birçok ünlü isim Berdan'ın partisinde bir araya geldi. Partide bir de pişti yaşandı; Eda Taşpınar ile eski sevgilisi Nurettin Hasman da davetliler arasındaydı. Ancak eski sevgililer yan yana gelmemeye özen gösterdi; zaten kısa süre sonra da mekanı terk ettiler. Daha önce karşılaştıklarında selamlaşıp konuşan Taşpınar ile Hasman'ın bu kez birbirlerinden kaçmalarını anlamadım doğrusu! Belki de şu anda ikisinin de kalbi boş olduğu için yanlış anlaşılmak istemediler; kim bilir!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA