Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Talu kızmış ama kaynağım sağlam

Cumartesi günü Emin- Sevinç Bengisu çiftinin oğulları Methi Bengisu ile evlenen Oylum Talu'nun, 'istenmeyen gelin' ilan edildiğini; bu yüzden de damadın anne ve babasının düğüne gitmediğini yazmıştım. Oylum Hanım, bir internet sitesine haberimin 'yalan' olduğuna dair bir açıklama göndermiş. Açıklamasında, "Babamız ağır pankreas kanseridir. Düğün günü durumunun ağırlaşıp aramızda olamaması hepimizi çok üzmüştür. Ailenin geri kalanı bizimle olmuştur" demiş.

DEDİĞİ GİBİ ASIL NEDEN SAĞLIK DEĞİL!
İşin gerçeği, hiç de Oylum Hanım'ın söylediği gibi değil... Evet, ilk başta aralarında hiçbir problem yokmuş. Ancak ne olduysa, düğüne arifesinde ipler kopmuş. Evet, Emin Bey pankreas kanseri; geçen yıl da ameliyat olmuştu ama şu anda sağlığı gayet iyi. Oylum Hanım; ailenin geri kalan üyelerinin düğüne katıldığını söylüyor; bu da yalan! Kayınvalidesi Sevinç Hanım, hatta görümcesi İdil Gazioğlu bile düğünde yoktu. Nerede olduklarını da söyleyeyim. O gün çok üzgün oldukları için; dostları Rauf-İlkay Tamer çifti, Bengisu çiftine evlerinde moral yemeği verdi. Oylum Hanım şimdi, "Rauf Tamer, düğünümüzdeydi" de diyebilir. Evet, Rauf Bey düğünlerine katıldı ama evlerinde Bengisu çifti beklediği için, erkenden ayrıldı. Yani, Oylum Hanım'ın söylediklerinin gerçekle uzaktan yakından alakası yok...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA