Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aziz Başkan'a bir kız daha geliyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 71 yaşında baba olan ezeli rakipleri Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan feyz aldı herhalde ki, o da 61 yaşında baba olmaya hazırlanıyor! Henüz 2.5 aylık evliyken; 'Futbolda şike' davası kapsamında hapse giren eşi Aziz Yıldırım'ın tam bir yıl yolunu gözleyen Gonca Hanım hamile... 2010 yılında boşandığı 30 yıllık eşi Yıldız Hanım'dan Hande ve Gülşah adında iki kızı olan Aziz Yıldırım'ın bu kez gönlünden bir erkek geçti mi bilmiyorum ama eğer geçtiyse bile Allah gönlüne göre vermemiş! Hamileliğinde beşinci ayına yaklaşan Gonca Hanım da, Aziz Başkan'a bir kız verecekmiş...

KIZLARI ÜÇLEYECEK!
Aziz Yıldırım, Mehmet Gamgam ile evli olan büyük kızı Hande Hanım sayesinde 2009 yılında ilk torun sevincini yaşamıştı. Murat Gordi ile evli olan küçük kızı Gülşah Hanım da, geçtiğimiz Temmuz ayında Aziz Başkan'ı ikinci kez dede yapmıştı. Büyük kızından Hande, küçük kızından da Leyla adında iki torunu olan Aziz Başkan, yaklaşık dört ay sonra dünyaya gelecek bebeği ile kızları üçlemiş olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA