Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

1.2 milyon €'luk evinde bugün siftah yapacak!

Süperstar Ajda Pekkan'ın geçtiğimiz yıl Bodrum'da 'ev'lenenler kervanına katıldığını ilk bu köşede okumuştunuz. Tam bir Bodrum aşığı olan Pekkan da sonunda Bodrum'da bir dikili ağacı olsun istemiş ve 1.2 milyon Euro'ya (bugünkü kurla 3 milyon 75 bin lira) Bodrum Kalesi manzaralı bir villa almıştı. Pekkan'ın, Ebru Gündeş'in de iki villasının olduğu Regnum Escana Evleri'ndeki yeni yuvasında bugün siftah yapacağını öğrendim. Sitedeki, 'akıllı bina' özelliğine sahip 25 villadan birini satın alan Pekkan; geçtiğimiz yaz iç mimarı ile dekorasyon mağazalarını dolaşıp villasına eşyalar seçmişti.

KAFASINI DİNLEYECEK
Yeni evinde bugün siftah yapıp ilk gecesini geçirecek olan Pekkan, villasında uzun bir tatil yapacak. Yeni şarkıydı, klipti, konserlerdi ve İstanbul'daki yeni evine taşınma telaşıydı derken epey yorulan Pekkan; 20 Ağustos'a kadar Bodrum'daki evinde her şeyden uzak kafasını dinlemek niyetindeymiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA