Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Erol Derviş de muradına ermiş!

Bir dönem Türk siyasetinde fırtınalar estiren eski bakanlardan Kemal Derviş ile eski eşi Neslihan Taki'nin küçük oğulları Erol Derviş de, sonunda muradına erdi.
Babasının devlet bakanı olduğu dönemde, ilişkileriyle sık sık magazin basınına malzeme olan Erol Derviş; uzun süredir flört ettiği ve geçen yıl nişanlandığı turizmci sevgilisi Işıl Külte ile bir ömür mutluluğa "Evet" dedi. Halen ABD'li düşünce kuruluşu Brookings Enstitüsü Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Kemal Derviş; oğlu ve gelininin Büyükada Anadolu Kulübü'nde gerçekleşen düğün törenine, Amerikalı eşi Catherine Hanım ile birlikte gitti.

BALAYI DOMİNİK CUMHURİYETİ'NDE
Ağabeyi Erdal Derviş gibi, anneleri Neslihan Taki'nin doğduğu yer olan Büyükada'da evlenmeyi tercih eden Erol Derviş ile Işıl Külte'nin düğün törenine; İstanbul'un elitlerinden yaklaşık 200 kişi katıldı. Adalar Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu'nun kıydığı nikahta, damadın şahitliğini ağabeyi ve yengesi Erdal-Aslı Derviş, gelinin şahitliğini ise Kader-Hasan Kale yaptı. Yeni gelinle damat, balayılarını geçirmek için Dominik Cumhuriyeti'ni tercih etti. Umarım bir ömür boyu mutlu olurlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA