Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bu bayram eve kapanmayacak!

Kendisini 22 yaşında bir genç kızla aldattığı gerekçesiyle eşi Kemal Gülman'a 200 milyon liralık tazminat istemiyle boşanma davası açan Feryal Gülman, uzun bir süre evine kapanmıştı.
Çevresi geniş olduğu için eskiden neredeyse her davette arz-ı endam eyleyen Feryal Hanım; eskisi kadar olmasa da artık yavaş yavaş insan içine karışmaya başladı.
Boşanma davası açana kadarki tüm bayram tatillerini, eşi Kemal Gülman ve oğlu Aslan ile dünyanın ünlü tatil beldelerinde geçiren Feryal Hanım; Ağustos ayındaki Ramazan Bayramı'nda evden kapı dışarı çıkmamıştı.
Ancak Feryal Hanım'ın Kurban Bayramı'nı evde geçirmeyeceğini duydum...
Türkiye'nin 50'nci zengini olan 81 yaşındaki eşi Kemal Gülman'a boşanma davası açtığı Temmuz ayında iki gözü iki çeşme olduğu söylenen Feryal Hanım; söylenenlere göre artık ilk zamanlardaki kadar kötü değilmiş.

OĞLUNUN YANINA İSVİÇRE'YE GİDİYOR

Bu bayramı da evde geçirmek istemeyen Feryal Hanım, İsviçre Lugano'daki The Tassis School'da öğrenim gören oğlu Aslan'ın yanına gidecekmiş.
Feryal Hanım, yaklaşık bir hafta boyunca oğluyla hasret giderip farklı bir atmosferde zaman geçirip kafa dağıtmak istiyormuş. Zaman her şeyin ilacı diye boşuna dememişler. Feryal Hanım, İsviçre dönüşü eski sosyal hayatına döner diye düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA