Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Verdiği her kilo için 2.215 lira fatura

Bebek sahilinde yaptırdığı yürüyüşler ve müşterilerinin kapısına kadar götürdüğü yemeklerle ünlü-ünsüz pek çok kişiyi iğne ipliğe çeviren yaşam koçu Şeyda Coşkun'un son eseri, ünlü sanatçı Gülben Ergen oldu. Uzun süredir kilolarından muzdarip olan üç çocuk annesi Gülben Ergen, Şeyda Coşkun sayesinde üç ayda tam 11 kilo vermeyi başarmış. Verdiği kilolar nedeniyle bir hayli hafifleyen ve mutluluktan havalara uçan Ergen'in; bu kiloları verirken maddi olarak da epey hafiflediğini öğrendim!

ŞEYDA COŞKUN'UN AYLIĞI 3 BİN 500 EURO'YMUŞ!
Gülşen, Hadise, Dilara Endican ve Ergin Ataman gibi birçok ünlü ismi zayıflatan Coşkun'un maharetli olduğu kadar, pahalı bir 'yaşam koçu' olduğunu da öğrendim! Coşkun, aylık 3 bin Euro ücret alıyormuş. Hatta rivayete göre, bazılarından 3 bin 500 Euro bile istiyormuş! İstedikleri kiloları bir ayda verebilenler şanslı; 3 bin Euro (8 bin 124 lira) ile kurtulabiliyor. Ancak Gülben Ergen gibi, bu kiloları üç ayda verirseniz 9 bin Euro; yani 24 bin 372 lira ödüyorsunuz. Anlayacağınız Ergen, verdiği her bir kilo için tam 2 bin 215 lira ödemiş. Vallahi bu rakamlara bakınca; bence yediklerinize dikkat etmek daha mantıklı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA