Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Özge baş göz olamadan ayrıldı

'Survivor'a katıldıktan sonra yıldızı iyice parlayan model Özge Ulusoy, iş hayatındaki başarısını ne yazık ki aşk hayatında bir türlü yakalayamıyor!
Ferruh Taşdemir ile topu topu bir gün evli kalan, Hacı Sabancı ile 1.5 yıllık aşkı da hüsranla biten Özge; Nisan ayından beri Lidyana'nın kurucu ortağı Hakan Baş ile flört ediyordu.
Başlarda ilişkileri çok da güzel gidiyordu; herkes Özge'nin yıllardır aradığı beyaz atlı prensini bulduğunu düşünüyordu.
Ancak bu ilişkisi de mutlu sonla bitmedi!

YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE YOLLARINI AYIRMIŞLAR
Sabancı'dan ayrıldıktan iki ay sonra gönlünü Baş'a kaptıran Ulusoy'un ilişkisi önce mutlu mesut gitse de, yaz sonuna doğru ilk çatlak ses gelmişti.
Eylül başında anlaşamadıklarını ve ayrıldıklarını açıklayan aşıklar, kısa süreli ayrılığın ardından birbirlerine bir şans daha vermişti. Ancak görünen o ki, yama dikiş tutmamış!
Benim de bir kez ayrı ayrı eğlendiklerine şahit olduğum çifti, birkaç arkadaşım daha ayrı gördüklerini söyleyince araştırdım. Meğer yaklaşık 10 gün önce aşkları bitmiş! Bir kez daha aşk hayatında hüsrana uğrayan Özge, umarım tez zamanda aradığı beyaz atlı prensini bulur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA