Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Elitler yeni yıla nerede girecek?

İstanbul'un elitleri, yeni yılı karşılamak için planlarını çoktan yaptı. Büyük bir çoğunluğu yeni yıla İstanbul'da -hatta pek çoğu evindegirmeyi planlarken; rotalarını yurt dışına çevirenler de yok değil tabii. Peki kim, kiminle, nerede 2014'e "Merhaba" diyecek diye merak ediyorsanız; işte cevabı...

Geleneği bozmamışlar!
Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı evlerine davet etmiş. ve hayat arkadaşı Ronit Gülcan; yıllardır olduğu gibi, 2014'ü de Bolu'daki dağ evlerinde karşılayacaklarmış.

Bu yıl ilk kez evde girecek!
Şimdiye kadar yeni yılı hep çalışarak karşılayan ünlü işletmeci Emre Ergani, ömrü hayatında ilk kez bu yılbaşı, eşi Didem Hanım ile evde olacakmış.

LA'e gittiler
Ralf-Sanem Tezman çifti, geçen hafta oğulları Emir ile birlikte Yeni Dünya'ya uçmuştu. Tezman Ailesi, yeni yıla Los Angeles'ta girecekmiş.

Türkeş de Phuket'te
Selma Türkeş, her yıl olduğu gibi yeni yıla oğulları ve dostlarıyla birlikte Phuket'teki evinde "Merhaba" diyecekmiş.

Yine Monaco
Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, eşi Haluk Bey ve çocukları ile 2014'ü de Monaco'da karşılayacakmış.

Günah Şehri Las Vegas'talar
28 günlük bir cruise yolculuğunun ardından Atlantik Okyanusu'nu geçip 9 Aralık'ta Miami'ye ulaşan Süreyya Yalçın ve sevgilisi Tugay Gökkaya'nın tatili devam ediyor. Aşıklar, 2014'ü de Las Vegas'ta karşılamaya karar vermiş.

Dubai yolcusu
Kendisini aldattığı iddiasıyla eşi Feryal Gülman'ın 200 milyon liralık boşanma davası açtığı Kemal Gülman, yeni yıla Dubai'de girecekmiş.

Önce Papermoon sonra ev partisi
2013'te iş hayatında rüştünü ispatlayan Eda Taşpınar, yeni yıl akşamı önce yakın arkadaşları ile Papermoon'da yemek yiyip ardından aynı arkadaşları ile ev partisine katılacakmış.

2014'e zirvede girecekler
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, eşi Caroline Hanım ve kızları ile 2014'ü Bolu'daki dağ evlerinde karşılamaya karar vermiş. Koç çifti, yakın dostlarını da evlerine davet etmiş.

Oğluyla evde olacak
"Yılbaşı gecesine dair çok güzel anılarım vardı ama 2013'le birlikte o anılar değişti ve hepsi geçmişte kaldı" diyen Feryal Gülman, 2014'ü oğlu Aslan ile birlikte Bebek'teki evinde karşılayacak.

Maaile davetteler
Ömer-Arzu Sabancı çifti; oğulları Hacı, Hakan ve Kerim ile birlikte, kuzenleri Emine Kamışlı'nın eşi Erhan Bey için Hilton'da düzenleyeceği doğum günü partisinde yeni yıla girecekler.

Bu yıl da Phuket'teler
Kendini emekliye ayırdıktan sonra dünyayı neredeyse tavaf eden Celal Çapa, 2014'ü de eşi Şebnem Hanım ve dostlarıyla birlikte Phuket'te karşılayacakmış.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA