MALZEMELER
3 çorba kaşığı Teremyağ
1 paket makarna
5 adet orta boy domates
1 adet yumurta
1 su bardağı süt
1.5 su bardağı beyaz peynir
2 tatlı kaşığı tuz Kabı yağlamak için:
1 çorba kaşığı Teremyağ
Makarnayı tuzlu bol suda haşlayın. Süzüp kenara alın. Domateslerin kabuklarını soyup halka halka doğrayın. Beyaz peyniri ufalayın. Yumurtayı sütle çırpın. Çukur bir fırın tepsisini Teremyağ ile yağlayın. Makarnanın yarısını tepsiye dökün. Üzerine dilimlenmiş domatesleri dizin. Ufalanmış beyaz peyniri, domateslerin üzerine serpin. Kalan makarnayı da döküp üzerini bir kaşık yardımıyla düzeltin. Yumurtalı sütü makarnanın üzerine eşit bir şekilde yayın. Küçük küçük parçalar haline getirdiğiniz Teremyağ'ı da makarnanın üzerine koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, üzeri kızarana kadar pişirin.