Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

Ahmet Çakar'ın 'Yadigar'ı...

Yerli fenomen yaratmak konusunda Twitter'da başa güreşiriz gibime geliyor. Hilal Cebeci ve Erol Köse son zamanlarda bu alemi iyi forse etti ama bence '140 karakterli muhabbetlerin' şahı Ahmet Çakar'dır.
Biliyorum, seveni kadar sevmeyeni de var ama bence kendisi bu ülkenin en önemli televizyon starlarından biridir.
Ahmet Çakar yaklaşık iki hafta önce Twitter'a bodoslama daldı ve an itibariyle 100 bin takipçi sınırını zorluyor. Ahmet Çakar daha çok geceleri giriyor Twitter'a.
Mekâna adım attığı ilk günlerde; Ersin Düzen'in evinde kalıyordu ve biz evde neler olup bittiğini dakikası dakikasına öğrenebiliyorduk.
Eve bir gece yarısı aniden gelen Ersin Düzen'in arkadaşı Yadigar'ı da bu şekilde tanıdık.
Tweet'lerin yalancısıyım ama Yadigar, Ersin'in çocukluk arkadaşıymış, çoğunlukla pantolonun altına sandalet giyiyormuş, kafasının yatay ekseni dikey eksenine oranla daha uzunmuş ve PlayStation'da sonsuz yeteneksizmiş.
Yadigar bir gecede sanal dünyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Önemli İnternet sözlüklerinde adına onlarca 'entry' girildi.
Yadigar'ı görmüşlüğümüz yok; ama Ahmet Çakar'ın analizleri, kafamızda bir şeylerin oluşmasını sağladı çok şükür. Ben Yadigar'ı ciddi ciddi merak ediyorum.
Bu arada Ahmet Çakar Twitter'ı, en az televizyondaki performansı kadar başarılı kullanıyor.
Türk futboluyla ilgiliyseniz, her an bir bomba patlatma potansiyeline sahip hocamızı takip etmeye devam edin derim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA