Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

TRT Spor'a soru

İzlemişsinizdir ; futbol yorumcuları kervanına Helin Avşar da katıldı. TRT Spor bu ülkenin, üzerinde en fazla sorumluluk taşıyan kanallarından biri. 10 yıllık planda, Olimpiyat organize etmek isteyen ülkemize, futboldan başka sporların da olduğunu hatırlatacak, daha doğrusu hatırlatması gereken bir kanal. Diğer spor kanallarının ne yaptıkları bizi ilgilendirmez; sonuç olarak arz ve talep meselesi. Ama TRT Spor, bizzat bu ülke vatandaşlarına hizmet etmesi için kurulmuş bir yapı. O zaman benim vatandaş olarak soru sormaya hakkım var. Bu ülkede Helin Avşar'dan futbol yorumcusu yaratmaya çalışmak kimin fikridir?
Diyelim ünlü bir kadın sima kullanarak programı ilgi çekici hale getirmek istediniz, bu yol haritası sizi Helin Avşar'a mı çıkardı? "Tavşanlı Linyit'in adı çok güzel, inşallah birinci lige çıkarlar" yorumunu hadi bir hafta sevimli bulduk; devam için stratejiniz nedir?
Tamam, futbola kadın eli değsin isteriz de, Helin Avşar çıkıp yorum yaptı mı, olmuyor.
Oldurmaya da çalışmayın...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA