Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Lucie uyardı

Müsaadenizle bir kere de ben burayı babamın köşesi gibi kullanmak istiyorum.
Bugün benim en yakın arkadaşım Lucie Schlosser'in doğum günü.
Kendisi evlilik kurumuyla ilgili fikirlerime inat; 7 Eylül'deki düğününde beni nikah şahidi yaparak benimle bir güzel dalgasını geçmiş kişidir.
Diyeceksiniz ki bize ne senin arkadaşının doğum gününden.
Vallahi sizin "Bana ne!" dediğiniz işlerin bazılarına öyle candan ve kendi çabasıyla koşturuyor ki; bu torpili bal gibi de hak ediyor.

ÇÖPLÜK PATLARSA!
Sizler Çeşme'de o sahil benim, bu kumsal senin gezerken; o, yaz-kış demeden Çeşme çöplüğünde gönüllü olarak çalışıyor.
12 ay oradaki hayvanlara yiyecek ve su götürüyor ki; hayvanlar susuzluktan çöp sularını içip zehirlenerek çırpına çırpına ölmesin...
Hasta olanları tedavi ettiriyor.
Çok yakında dünyanın en ilkel çöplüğü olan bu yerin bir metan gazı patlamasına uğrayabileceğini de duyurabildiği her yere duyurup önlem alınmasını istiyor.
Bak, ben de buradan duyurdum işte...

Türkiye'de emlak piyasasının en abuk sabuk fiyatlarla döndüğü, en pahalı yemeğin yenildiği, en pahalı kulaçların atıldığı sahil beldesinin çöplüğü patlarsa ve hepimiz pisliğe boğulursak; artık güler miyim, ağlar mıyım karar veremiyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA