Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Hafta sonu ne yapsak?

25 katılımcı ülke, 17 uluslararası ve ulusal sergi, 35 dünyaca ünlü tasarımcı, 21 konferans, seminer ve panelle Eski Galata Köprüsü'ndeki 'İstanbul Design Week'e gidebilirsiniz. Hatta İstanbul'daysanız mutlaka gitmelisiniz.
TİM Show Center'da bugün ünlü 'Chicago' müzikali başlıyor. İzlenmeli, yüzde yüz izlenmeli.
Müjdat Gezen Çocuk Tiyatrosu sezonu açıyor. Yarın saat 11.00'de çocuğunuzu 'Sihirli Pastalar' oyununa götürebilirsiniz.
Çocuklar demişken, bir etkinlik daha... 10 Ekim'e kadar Abdi İpekçi Arena'da 'Disney On Ice- Disneyland Macerası' da çocuklar için çok eğlenceli olacak. Aklınızda olsun anneler, babalar, teyzeler, halalar. Çocuklar gülsün diye.
DOT Tiyatrosu da sezona giriş yaptı. 'Punk Rock' Maçka GMall'daki Dotmarsta'da, 'Malafa' da Beyoğlu Mısır Apt. kat 4'te.
Biraz da müzik; Scorpions yarın akşam Küçükçiftlik Park'ta, Nev bu gece Jolly Joker Balans'ta. Redd, Bronx Pi Sahne'de. Kangroove ise cumartesi gecesi Ghetto'da. Tavsiyelerim bu kadar, herkese iyi haftasonları. Şemsiyenizi unutmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA