Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ağlamam zaman aldı

Hiçbir şey tesadüf değilse eğer, benim pazartesi gecesi orada olmam da tesadüf değildi.
Arkadaşlarımla Beyoğlu'ndayken, "Model'in üçüncü albüm tanıtımı var" dediler. Hiç adetim değildir ama "Gidelim" dedim. Gittim; radyocular ve müzik kanalları davet edilmişti.
Barın kenarına geçip içki söyledim ve bir yudum aldım. Model grubu geldi; bir film başladı: 'Levla'nın Hikayesi'.
Levla; 'varolması gereken her şey' demekmiş.

KENDİME GELEMEDİM
Sonra şarkı başladı, adı; 'Ağlamam Zaman Aldı'.
Benim de şarkıyı dinledikten sonra kendime gelmem zaman aldı; çok etkili bir şarkı.
Şarkıda şöyle diyor (Şu an kendimi TRT radyocusu gibi hissettim. 'Sanatçımız eserinde şöyle diyor.'): 'Zaman doldu sanki Her şey sıradandı İyiyim dedim herkese Ağlamam zaman aldı Birkaç eşyan vardı Bende öylece kalakaldı Yoksun artık yanımda Anlamam zaman aldı'

BU BENİM AL BÜMÜM
Sonra basın bültenini okudum; şöyle yazıyordu: 'Albümün ilk beş şarkılık bölümünde; Levla'nın sevgilisi tarafından terk edilişini ve yasın beş evresini geçirişi anlatılıyor.
İkinci beş şarkılık bölümde ise, Levla'nın aşk acısıyla olan hikayesini bitirmesi, kendisiyle hesaplaşması, mutluluğu hep başka insanlarda aradığını fark edişi, bundan kurtuluşu ve mutlu olmak için başkalarına ihtiyaç duyan tarafını öldürüşü anlatılıyor.' "Bu, benim hikayem" dedim. Bu, birçoğumuzun hikayesi. Demek ki, bu da benim albümüm. Elinize sağlık Model.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA