Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Altın Kelebek notları

Halk oylamasıyla televizyon ve müzik ödüllerinin dağıtıldığı, Zorlu Center PSM'de düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni harika başladı. Karşılama, kırmızı halı, görevlilerin ilgisi, atmosfer gayet iyiydi, kusursuz bir gece olacak hissi dört bir yanımızı sarmıştı. Eminim törenin arka tarafında çok sayıda kişi harıl harıl çalışıyordu.
Ama davetlilerin kafası oldukça karışıktı... Kim, ne giyeceğini şaşırmıştı; jean'le de, kokteyl elbisesiyle de, şıkır şıkır tuvaletle de, yazlık yerde pazara gider gibi kafasında bandanayla da, göbeğini açan da motorsiklet montuyla sahneye çıkan da vardı. Anlayacağınız, tarzların kaosuydu.
Eee olmuyor böyle tabii. Herkes ayrı telden çalınca, gecenin ahengi bozuluyor. Mesela böyle bir geceye jean'le gitmemek gerektiğini öğrenmeliyiz! Biliyorum, bazılarının cool olma kaygısı yüksek ama sonuçta cool olmuyor, kötü görünüyor; saygısızlığa giriyor. Kısacası; 'Bizımla deyılsınız.'

ALBA 10 NUMARA

Gecenin yıldızı Jessica Alba'yı Türk kadınları olarak 'Amaaan çok da acayip güzel değil, öyle tatlı bir kız işte' seviyesinde demlemeye ve hadiseyi üzerimizden atmaya çalıştık. Tabii kadın; zarafetiyle, şıklığıyla, gülümsemesiyle, sempatikliğiyle 10 numara beş yıldızdı.

HOROZOĞLU OLMADI

Ve gelelim bütün gecenin kaderini döndüren, Nefise Karatay'la sunuculuk yapan Mete Horozoğlu'na... Belki heyecanlıydı, belki tarzı buydu bilemiyorum, oyunculuğuna gram laf etmiyorum, edemem, kendisini severek izliyorum ama ne yaptın canım benim?
Bu kadar uzun konuşulur mu, bu kadar espri yapacağım kaygısıyla bütün olay mahvedilir mi? Durmak bilmeyen bir konuşma ve aralara girme aşkı... Ara sıra saygısızlığa kayan buzzz gibi espriler. Böyle törenlerin en özenle, en dikkatle seçilmesi gereken kişileri sunucularıdır. Nefise'ye laf yok ama Mete Horozoğlu olmadı.
Aynı gece Ankara'da konser veren Gülşen özel uçakla İstanbul'a getirildi ancak uçak Sabiha Gökçen'e indiği için köprü trafiğinde kaldı, gecenin sonuna ucu ucuna yetişebildi.

TERİM'E BAYILDIK

Kırmızı halının en güzel beş kadını ise bana göre şöyleydi.
1.Jessica Alba
2.Nebahat Çehre
3.Tülin Şahin
4.Sibel Arna
5.Funda Arar
Bu arada en şık, en stil sahibi erkek de hiç kuşkusuz Fatih Terim'di. Gecedeki bütün kızlar bayıldık.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA